Avoimet tehtävät

Haemme Ilves-Kissoihin toimihenkilöitä luomaan laadukkaampaa toimintaa seuraan ja pääosin miesten edustusjoukkueen ympärille. Kissoissa pääset toteuttamaan omaa visiotasi omassa toimenkuvassasi vahvasti, samalla kun kehitämme toimintaamme entistä laadukkaammaksi jalkapalloseuraksi. Katso tehtävät alta ja mikäli kiinnostuit, ole yhteydessä tuomas.karjanlahti@ilves-kissat.fi / 044-2755310.

Verkkosivutoimittaja

Haemme verkkosivujemme uutisoinnista vastaavaa henkilöä. Vastuualueellasi on kirjoittaa uutisia miesten edustusjoukkueen toimintaan liittyen. Kirjoittamasi uutiset liittyvät esimerkiksi uusiin yhteistyökumppanuuksiin, pelaajasopimuksiin ja muihin edustusjoukkueeseen liittyviin uutisiin. Otteluennakkot ja -raportit eivät kuulu toimenkuvaan.

Verkkokauppias

Haemme toimihenkilöä, jonka vastuulla on verkkokaupan tilausten toimittaminen. Verkkokauppiaana vastaat verkkokauppamme tuotteiden varastosaldoista ja postitat verkkokaupasta tulleet tilaukset asiakkaille. Halutessasi voit kehittää verkkokauppamme toimintamalleja ja kehittää uusia tuotteita myyntiin.

Uutiskirjevastaava mediatiimiin

Uutiskirjevastaavana olet mukana mediatiimissä ja vastuualueenasi on uutiskirjeiden kirjoittaminen. Lähetämme uutiskirjeiden tilaajille uutisia seuran toiminnasta noin kerran viikossa

Ottelutapahtumapäällikkö

Haemme ottelutapahtumista vastaavaa henkilöä. Johdat ottelutapahtumista vastaavaa tiimiä ja vastaat ottelutapahtuman sujuvuudesta. Vastuullasi on kioski-, anniskelu- ja lipunmyynnin järjestäminen ja talkoolaisten koordinointi. Pääset myös vaikuttamaan ottelutapahtumien kehitykseen kehitysryhmämme jäsenenä. Lähde mukaan tekemään ikimuistoista ottelutapahtumaa Ilves-Kissojen 90v juhlavuodelle!

MC/DJ ottelutapahtumiin

Haluatko luoda tunnelmaa ottelutapahtumassa musiikin ja/tai puheen avulla? Haemme ottelutapahtumaamme seremoniamestaria, joka nostaa katsojien ja kotijoukkueen tunnelman kattoon. Et tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta tapahtumista, vaan innostus ja visio ottelutapahtuman luomisesta on ensisijaista tehtävään soveltuaksesi. Ottelutapahtumassa vastaat yleisestä tunnelmasta, soitat yhteistyökumppaneidemme kanssa sovitut tiedotteet, toivotat katsojat tervetulleeksi ja vastaat yleisesti jalkapallo-otteluun liittyvistä kuuluttajan tehtävistä.

Tehtävä voidaan jakaa DJ:n ja kenttäkuuluttajan tehtäviin, mikäli osaamisalueesi tukee vain toista puoliskoa tehtävästä.

Juniorivastaava

Haemme hallitukseen tai toimihenkilöksi seuran junioritoiminnan kehittämisestä vastaavaa henkilöä. Toimenkuvaan sopivalta henkilöltä edellytämme kokemusta juniorijalkapalloilusta ja halua kehittää junioritoimintaa pitkäjänteisesti.

Lisätietoja tehtävistä antaa Tuomas Karjanlahti: tuomas.karjanlahti@ilves-kissat.fi / 044-2755310