Ale!

Kannatuskausikortti

10,00 25,00 

Kannatuskausikortti jäsenille 15e ja ei-jäsenille 25e. Kausikortin yhteydessä huivi 10e!

45,00  25,00 
45,00  15,00 
10,00 
Osasto:

Ilves-Kissojen kauden 2020 kannatuskausikortti sisältää maksuttoman pääsyn kotiotteluihin (Miesten Kolmonen, mahdolliset karsintaottelut ja Regions’ Cup)
– Yhteistyökumppaneiden kausikorttiedut
– Makkara tai kahvi kotiotteluissa

Ilves-Kissat pyrkivät järjestämään jokaiseen kotiotteluun lipunmyynnin. Mikäli lipunmyyntiä ei ole, siitä ilmoitetaan Facebookissa ja Ilves-Kissojen viestintäkanavissa viimeistään 24h ennen ottelun alkua.

Osta kannatuskausikortti kaudelle 2020 nyt ja ole mahdollistamassa Kissojen matkaa kohti Kakkosdivisioonaa!

HUOM! 11.5 muutettu Koronaviruksesta johtuen kauden ottelumääriä. Kolmosessa pelataan yksinkertainen kierros, yläloppusarja ja mahdolliset kakkosen nousukarsinnat. Kausikortti oikeuttaa siis Kolmosen 6kpl kotiotteluita, yläloppusarjan 2-3 kotiottelua, sekä mahdollisen karsintapelin kotiottelun. Regions’ Cupin tilanne on auki toistaiseksi, mutta mikäli se pelataan, kuuluu myös sen kotiottelut korttiin. Pahoittelemme tilannetta, mutta poikkeusoloista johtuen emme valitettavasti voi ottelumäärän vähenemiselle mitään. Toivottavasti saamme vietyä kauden edes näillä rajoituksilla läpi, ja yleisö pääsee seuraamaan otteluitamme.

Kausikorttilaiset ovat etuoikeutettuja Ilves-Kissojen otteluissa. Kausikortilla saat kahviosta alennuksia, sekä jokaisessa ottelussa joko makkaran tai kahvin. Ostamalla kannatuskausikortin tuet seuraa ja sen tavoitetta noususta korkeammalle sarjatasolle. Kauden 2020 kolmonen tulee olemaan erittäin jännittävä, sillä kaudella on niin sanotun runkosrajan lisäksi ylä- ja alaloppusarja. Yläloppusarjan voittaja etenee nousukarsintaan, jonka ensimmäinen osaottelu pelataan 17.10. Kaksiosaisen otteluparin voittaja nousee miesten kakkosdivisioonaan kaudelle 2021.

Otteluohjelman löydät osoitteesta: https://www.palloliitto.fi/ottelut-ja-sarjat/tulospalveluarkisto/lansi/2020-jalkapallo-lansi?X&lansijp20&M3&2