Ilves-Kissat x Pihlajalinna

Ilves-Kissat ry on tehnyt Pihlajalinnan kanssa sopimuksen, jonka mukaan kaikkien Pihlajalinna Bonukseen liittyneiden ja seuramme valinneiden henkilöiden terveyspalveluostoista Pihlajalinnassa maksetaan seuralle 3 prosenttia hyvitystä vuosittain. Hyvitystä maksetaan kaikista yksityis- ja vakuutuskäynneistä Pihlajalinnassa. Työterveys- ja hammasklinikkakäynneistä ei makseta bonusta.
Liittymällä tuet seuraasi ja saat samalla käyttöösi vaihtuvat kanta-asiakasedut.

Varmistathan liittyessäsi Pihlajalinna-terveyssovelluksessa oman profiilisi alta, että osoitetietosi ovat oikeat.

Liittyminen Pihlajalinna-terveyssovelluksessa on helppoa ja nopeaa:
1) Lataa Pihlajalinna-terveyssovellus maksutta App Storesta tai Google Playsta.
2) Tunnistaudu sovelluksen käyttäjäksi verkkopankkitunnuksillasi. Ensimmäisellä kerralla luot oman PIN-koodin, jolla kirjaudut palveluun jatkossa.
3) Valitse sovelluksen alareunan valikosta Bonus.
4) Etsi ja valitse haluamasi tukikohde valikosta. Samalla voit liittää myös alaikäiset lapsesi Pihlajalinna Bonukseen.

Hyvitys maksetaan seuralle puolivuosittain. Sopimus alkoi 8.1.2021. Jos olet käyttänyt Pihlajalinnan palveluita tämän jälkeen etkä ole vielä liittynyt, kannattaa se tehdä nyt, sillä hyvitys maksetaan viimeisimmän jakson alusta.

Henkilö- tai potilastietoja tai muita tietoja ostoista ei luovuteta eteenpäin urheiluseuralle tai yhdistykselle. Seuralle tai yhdistykselle ilmoitetaan ainoastaan kaikkien bonusohjelmaan liittyneiden henkilöiden yhteensä keräämä bonuksen määrä. Pihlajalinna-konsernin tietosuoja- ja tietoturvapolitiikasta voit lukea lisää täältä.